Trenger du ElBil lader?

Andelen av elbiler på norske veier bare øker og øker, og disse bilene må lades. Fra og med 1. juli 2022 trådde en ny lov  i kraft, der alle nyinstallerte elbilladere skal være en fastmontert ladeboks. Og vi er klar for å hjelpe med installasjon av Elbilladerom du har kjøpt eller skal til å kjøpe elbil.

 

Med de nye modeller for nettleie og strømpriser som skifter fra time til time blir det for mange også viktig at ladeboksen kan enkelt styres, slik at du lader mest når strømprisene er lavest. Derfor anbefaler vi ladebokser som en kan enkelt styre.  

 

Vi har god erfaring med installasjon av elbilladere. Plasseringen av laderen bestemmer du ut fra hva som er den mest praktiske deg. Vi tilbyr ulike laderløsninger ut fra plasseringen og ditt behov for ladehastighet. Elbilladerne vi tilbyr installasjon og vedlikehold av, er tilpasset norske forhold til både private boliger og næringseiendommer.

 

Hvis du allerede har en elbil og lader til daglig rett fra en stikkontakt anbefale vi at du så raskt som mulig får installert en elbillader.  Vi tilpasser installasjonen til hus, hytter og på arbeidsplasser. Vi programmer ladeboksen for deg, slik den er best tilpasset ditt elektriske anlegg.

 

Hvis du ønsker tilbud på elbillader eller har noen spørsmål om de, Ring oss på 56 18 31 40 eller ta kontakt via post@havelektro.no.

Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.