om hav elektro AS

Vi tilbyr et bredt spekter av elektrotjenester, prosjektering, rådgivning og prosjektledelse.

HAV elektro har levert elektrotjenester siden oppstarten i 2012. Tidligere het vi Austevoll EL Installasjon AS. Vi byttet navn og profil i juni 2022. Dette for å vise våre satsingsområder som er det maritime næringer og at vi er en leverandør til det grønne skiftet.

Vi holder til  i Torangsvåg i Austevoll og på Midtun i Bergen. Og vi er en effektiv og fleksibel organisasjon, som består av serviceinnstilte mennesker med lang fartstid innen elektrobransjen.

Vårt mål er er å løser alle jobber, slik at våre kundene er fornøyd.  Og derfor tilbyr vi våre kunder kosteffektive konkurransedyktige løsninger med:

•God og rask service

•Høy kompetanse

•Rett kvalitet til rett pris.

HAV elektro AS tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester til Maritim industri, Oppdrettsindustrien, Landbasert industri. Hus og Næringsbygg. Fra småinstallasjoner til store prosjekter.

Til privatpersoner gjør vi alt fra montering av stikkontakter, montere elbilladere, installerer solcelle anlegg, varmepumper og oppgradering av elektriskanlegg til komplette installasjoner i hus og naust.

hovedarbeidsområde

  • Skips- og akvakulturinstallasjoner.
  • Service- og oppgraderingsjobber for skip og forflåter.
  • Leveranser av utstyr til oppdrettsnæringen.
  • Engineering og konsulenttjenester for rederier, leverandører av utstyr til næringen, forsikringsselskaper og andre institusjoner innen maritim industri.
  • «Worldwide» prosjektledelse og prosjektstyring av skip på vegne av kunder.
Skip
Elkonor logoNelfo logoSentralt godkjent logodsb logoEkomnettautorisasjon logo

Aktuelt

Bli inspirert, få gode råd og se hvilkemuligheter som finnes innen elektro.Her finner du også informasjon om aktuelle saker

Se alle
Svart pil som peker til høyreBlå pil som peker til høyre
Privat

Trenger du ElBil lader?

Les mer
Svart pil som peker til høyreBlå pil som peker til høyre
Privat

Solceller til bolig

Les mer
Svart pil som peker til høyreBlå pil som peker til høyre
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.