Lei av kabelkaos på kontoret? Her er systemet som løser det!

Er du lei av kabler og ladere som tar opp hele pulten? Unica System+ er en ny serie med produkter som kabelskjulere, kontakter med USB-uttak og mobillader som kan integreres i møblene.

Bildet av en mobil som bruker kabelhåndteringssystemet fra Schneider Electric, Unica System+

– Det nye kabelhåndteringssystemet fra Schneider Electric, Unica System+ er utviklet med tanke på moderne kontorbehov, ikke minst hjemmekontor. Det kan også integreres i kjøkkenbenker og andre flater som er en del av hjemmeinnredningen, sier Deepesh Sharma, produktsjef for installasjonsmateriell i Schneider Electric Norge.

Systemet omfatter blant annet elektriske uttak med innebygd USB-lader og en trådløs mobillader. Alt kan lett integreres i benk-og bordplater. I tillegg kommer det kabelslanger, klemmer, gulvmatere og kabelgjennomføringer som gir en ryddigere og mer fleksibel arbeidsplass.

Snakk med din Elkonor-elektriker om hvordan du kan få orden på kontoret med blant annet integrert mobillader.

Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.