Service reparasjon generatorer

HAV elektro AS reparasjon av generator

Vi utfører service, vedlikehold og reparasjoner generatoren og generator sett. På oppdrag fra våre kunder utførervi vedlikehold av det elektriske systemet, diagnostisering og tilstandskontroll.

Vi jobber med alle typer generatoranlegg i bruk på skip og oppdrettsflåter. Fra mindre strømaggregat til store akselgeneratorer.  Alle oppdrag planlegges slik at du som kunde får minst mulig nedetid og raskt kommeri gang igjen, med din vanlige drift.

Våre elektrikere har solid erfaring med generatorer og styringssystem for generatoranlegg. Enten det er feilsøking, reparasjoner eller vedlikehold. Vi utfører også tilstandskontroller på generatorer, der vi sjekker alt av roterende utstyr, tilstanden til generatordelen og alt av kabler og styring av generatoren. Etter utført service og tilstandskontroll lager vi en rapport og avtaler eventuell reparasjon med våre kunder

Vi har i mange år praktisert det vi kaller fornuftig gjenbruk. Dvs. vi tilbyr reparasjon av utstyr, som vil ha langlevetid etter reparasjonen. Og ofte blir det langt rimeligere for kunder å reparere utstyr som de allerede eier.  Til generatorer bruker vi originaledeler, fra de ulike generatorprodusenten så langt som mulig.

Vi har et stort nettverk avleverandører og skaffer reservedeler raskt. Vi har en fleksibel arbeidstokk og stiller opp på kort varsel.

Ta kontakt med oss på 56 18 31 40 når du trenger hjelp med

  • Vedlikehold av generatorer, rengjøring og lagerskift.
  • Reparasjon av generatorer.
  • Tilstandskontroll med vibrasjonsmåling og Megging.
  • Spenningsregulatorer
  • Dieselautomatikk, synkronisering og regulering av last
  • Tilknytning mot landstrøm og batteripakker
  • Salg og installasjon av nye generatorer.
Ved å klikke “Godta”, godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstednavigasjon, analysere nettstedbruk og bistå i vår markedsføringsinnsats. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.